Politica de Confidentialitate

Scopul acestei “Politici de confidentialitate” este sa va informeze despre modul in care stocam datele personale, care sunt acestea si ce facem cu ele. SC DIGITAL ECONOMY DEVELOPMENT SRL se angajeaza sa protejeze si sa respecte confidenţialitatea dumneavoastra, intrucat reprezinta una dintre preocuparile principale ale companiei cu sediul social in str. Maxim Gorki, nr.2, Sector 1, Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date.

SC DIGITAL ECONOMY DEVELOPMENT SRL, se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, CNP-ul, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC DIGITAL ECONOMY DEVELOPMENT SRL, numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Ce se intampla daca nu ne furnizati datele ?

Furnizarea datelor cu caracter personal solicitate la crearea unui cont sau in decursul folosirii acestuia pe platforma noastra este obligatorie, altfel nu puteti folosi serviciile noastre.

Perioada de retinere a datelor

Retinem datele cat timp aveti un cont activ pe site. In momentul in care ati ales sa stergeti contul de pe aplicatie datele personale vor fi sterse.

Scopul colectarii datelor personale

Colectam datele personale pentru a personaliza si a imbunatati experienta dumneavoastra, pentru imbunatatirea site-ului si a serviciilor oferite clientilor nostri, pentru trimiterea email-urilor cu scop informativ, pentru facturare.

Depozitarea si siguranta datelor personale

SC DIGITAL ECONOMY DEVELOPMENT SRL face tot posibilul pentru a va asigura protectia datelor dvs. personale impotriva accesului neautorizat. Doar angajatii autorizati ai companiei pot avea acces la informatiile dvs. personale, fiind obligati sa respecte obligatiile de confidentialitate.

Actualizarea si stergerea informatiilor personale

Aveti dreptul sa solicitati actualizarea, blocarea datelor incorecte sau neconforme cu realitatea, prin trimiterea unui e-mail la adresa [email protected].

Cum dezvaluim datele personale ale utilizatorilor

Nu vom dezvalui informatiile dumneavoastra catre terte parti, pentru a fi utilizate in scopuri de marketing sau comerciale, fara consimtamantul dumneavoastra. Totusi, este posibil sa dezvăluim informatiile dumneavoastra catre urmatoarele entitati: furnizori de servicii (ex. compania de contabilitate), instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la o procedura legala obligatorie, altor parti cu consimtamantul dvs..

Drepturile persoanelor vizate si cum pot fi exercitate

Dreptul la informare si acces – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor personale.

Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa in orice moment.

Dreptul la stergerea datelor – puteti cere stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restricționarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

Dreptul de opozitie – va puteti opune prelucrarii, din motive legate de situatia particulara in care va aflati.

Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care le-ati furnizat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator.

Dreptul de a formula plangere – puteti formula plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul de a va retrage consimtamantul – in cazul in care prelucrarea se face pe consimtamantul dvs., va puteti retrage consimtamantul oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii rămanand valabila.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate, inclusiv crearea de profiluri – puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.

Modificari aduse acestei politici

Toate modificarile pe care le vom face in politica noastra de confidentialitate, vor fi postate pe aceasta pagina si, dupa caz, aduse la cunostinta dvs. prin e-mail.

Contact

Daca aveti întrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra sau doriti sa va exercitati drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem ne puteti scrie la adresa de e-mail: [email protected]