Smart robots welcomes smart people.

One step forward to STEAM education

 

SmartRobot.ro - for people passionate about robotics and artificial intelligence.

PROIECTELE NOASTRE

REBARBOR

AlphaMini, actor de teatru

3,2,1…GONG!

Dupa luni de munca si repetitii, simpaticul nostru robotel AlphaMini, isi face debutul pe scena teatrului romanesc.

Sub bagheta regizorului Alexandru Dabija, sub atenta indrumare a scenografei Andrada Chiriac, alaturi de minunatii sai colegi de scena Elvira Deatcu, Antoaneta Zaharia, Alina Berzunțeanu, Cezar Antal, Marius Damian, Mihai Smarandache, Matei Arvunescu si Dan Iosif, AlphaMini, va rosti primele sale replici in fata publicului, incepand din 4 februarie 2022, la Teatrul Odeon, in spectacolul REBARBOR.

Daca ti-am starnit curiozitatea, daca vrei sa iei parte la un exercitiu de creativitate care provoaca imaginatia, daca vrei sa vezi ce iese cand mintile tehnice si calculate fac echipa cu cele boeme si visatoare, te asteptam sa il incurajezi pe AlphaMini, la debutul sau pe scena teatrului romanesc.

Sponsorizare Universitatea Politehnica Bucuresti

Facultatea de inginerie industrială și robotică

Educația reprezintă factorul cheie în dezvoltarea, implementarea și utilizarea noilor tehnologii din domeniul roboticii.

Prin sponsorizarea acordată Universității Politehnica din București, Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, cu micro roboți DOFBOT, studenții specializărilor de Robotică și de Sisteme de Producție Digitală, au posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de programare și integrare a micro roboților în aplicații practice.

Alături de studenții facultății, elevii de liceu și gimnaziu pot descifra tainele roboticii și a sistemelor de producție digitale prin aplicații practice în cadrul CLUBULUI DE ROBOTICA FIIR .

Niciodată nu este prea devreme sau prea târziu să descoperi minunata lume a roboților.

Elevii de liceu, pasionați de informatică, robotică și inteligență artificială, ce își doresc o carieră în domeniu, îl pot ruga pe profesorul lor de informatică, să contacteze Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică din cadrul UPB, și să stabilească o vizită în laboaratoarele facultății.

Cei mai micuți, elevii de școală generală, sunt așteptați și ei să ne treacă pragul, în zilele alocate pentru “Școala altfel”.

Vă așteptam pe toți cu drag, să descoperim lumea lor și să ne jucăm cu roboțeii.